Политика за поверителност и употреба на бисквитки - Relina Ltd.
16350
page-template-default,page,page-id-16350,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Политика за поверителност и употреба на бисквитки

Кой сме ние

Нашият уебсайт: http://relina.com.

Информация относно Администратора на лични данни

  1. Name Relina ltd.
  2. ЕИК/БУЛСТАТ :130266431
  3. Седалище и адрес на управление: ул Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  4. Данни за кореспонденция: ул Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  5. Телефон: +359 727 4 20 81.
  6. Имейл: dp@relina.com

Информация относно длъжностното лице по защита на личните данни

  1. Име: Нели Христова Димитрова
  2. Седалище и адрес на управление: ул Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  3. Correspondence address: ул Паисий Хилендарски 4А, 2200 Сливница, България
  4. Telephone: +359 727 4 20 81
  5. Email: dp@relina.com

Информация относно компетентния надзорен орган

  1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
  2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  4. Телефон:02 915 3 518
  5. Email: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg
  6. Уеб сайт: cpdp.bg

Какви лични данни събираме и защо го събираме

1. Данните, които relina.com събира включват

  • Контактна форма

Ако попълните нашата контактна форма Вие доброволно ни предоставяте Вашите данни.

Събраната информация включва вашето име, имейл адрес, телефонен номер и/или номер на кредитна карта.

Aвтоматично приемаме и записваме информация от вашия компютър и браузър, включително вашия IP адрес, информация за вашия софтуер и хардуер, както и коя страница сте поискали да се зареди.

  • Cookie Policy

Сайтът Relina.com използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквити.

Основание за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни

Видове бисквитки, които използваме:

  • Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Например, с тези бисквитки ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език, а цените – спрямо валутата и ДДС за съответната държава. Такива бисквитки са също тези за включване на кеширане, за активация на тестов магазин при услугата Shopiko и др.

  • Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него (бисквитки на Google Analytics). Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. За Google Analytics използваме също анонимизиране на IP адресите посредством _anonymizelp. Максималният период, в който пазим аналитичните данни в Google Analytics е 50 месеца.

  • Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, да гледате видеата в него, да ни пишете на чата, както и да запомняте предпочитания език, на който да се зарежда информацията на нашия сайт.

  • Бисквитки за прецизно таргетиране

Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас. Това са динамични бисквитки на Facebook, Google, Adform, Adwise и др.

Настройките на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности.

2.Използване на информацията

Всяка информация, която събираме от вас може да бъде използвана да:

Персонализираме вашето преживяване и да отговорим на индивидуалните ви нужди

Да предоставим модифицирано рекламно съдържание

Да подобрим нашия уеб сайт

Да подобрим потребителската услуга и нуждите ви от поддръжка

Да се свържем с вас чрез имейл

Да проведем конкурс, промоция или проучване

3.Разкриване пред трети страни

Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансферираме вашата лична идентификационна информация към външни страни. Това не включва доверени трети страни, които ни помагат в оперирането на нашия уеб сайт или ръководят нашия бизнес, при условие, че страните са съгласни да пазят тази информация в пълна конфиденциалност.

Ние вярваме, че е необходимо да се споделя информация, в случаите, в които е трябва да се извърши разследване, да се предотврати или да се вземат мерки срещу незаконни действия, при предполагаеми опити за измама, ситуации, включващи потенциална заплаха за физическата безопасност на което и да е лице, при нарушаване на нашите условия за ползване или в случаите, когато информацията е изискуема от закона.

Неличната информация от друга страна, може да бъде предоставяна на трети страни с цел маркетинг, реклама и друга употреба.

4.Защита на информацията

Само служители, които трябва да извършат специфично действие (например изготвяне на сметка или потребителска услуга) имат достъп до лична идентификационна информация.

Компютрите/сървърите, използвани за съхраняване на лична идентификационна информация се държат в защитена среда.

Използваме ли бисквитки?

Да. Нашите бисквитки подобряват достъпа до нашия сайт и идентифицират редовните посетители. Освен това, нашите бисквитки подобряват преживяването на потребителите като проследяват и таргетират неговите/нейните интереси. Използването на бисквитки обаче, по никакъв начин не е свързано с каквато и да е лична идентификационна информация на нашия сайт.

5.Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

Използваме имейл адреса, който ни предоставяте, за да ви изпращаме информация и актуализации, свързани с Вашето запитване, по-малко новини за нашите продукти и информация за нашата компания и т.н. Ако по всяко време решите, че искате да се откажете от абонамента за електронна поща и не искате да получавате повече имейли в бъдеще, трябва да се свържете с нас по имейл и да ни уведомите, че искате да бъдете отписани.

6.Съгласие

Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с нашата политика на поверителност.